Speltips

Lördagens speltips och första helgen i April månad hämtas från Italien och det är omgång 29 av Serie A. Här är det två offensiva pjäser som möter varandra. Hemmalaget Sassuolo som gästas av Roma där jag finner spelet Båda lagen gör mål till 1.51 hos Bethard.

 

Sassuolo

Laget hittas efter 27 spelade matcher av ligan på en 8e plats, vilket betyder ingenmansland. Det finns en liten chans ännu att knipa 6e platsen som just nu Roma har i ligan, om man nu börjar gå felfritt. Då det fortfarande är 11 omgångar kvar för laget i ligan. Sassuolo är ett offensivt lag och har målskillnad 45:44. Problemet för laget har varit defensiven, då man nästan släpper in lika mycket mål som man producerar framåt. Ett Sassuolo som måste gå framåt och även ger ytor bakåt passar perfekt för vårat spel på lördag.

 

Roma

Roma hittas på 6e platsen i ligan med raden 15-5-8 och målskillnad 51:42. Laget har visat fin offensiv denna säsong med Jordan Veretout i spetsen. Laget kommer senast med en förlust i ligan mot Napoli och lär va rejält hungriga igen efter VM-kval uppehållet. Ett offensivt Roma som även de behöver gå för vinst här då Lazio jagar 6e platsen i ligan.