Speltips

Lördagens speltips kommer från Serie A och det blir mitt första för säsongen därifrån på hemsidan. Det har blivit dags för omgång 7 av ligan och det är nu man börjar få ett grepp om den. Sassuolo är dagens hemmalag mot ett Inter som har övertygat trots förlusten av Lukaku. Vi spelar Inter Vinst + Över 1.5 mål för laget till fina 2.00. Spelet finns hos Betsson och får 5 units.

 

Sassuolo

Klubben från norra Italien hittas på en 12e plats i ligan efter 6 spelade omgångar. Man har raden 2-1-3 och målskillnad 6:7. Till denna säsong har man tappat flera offensiva spelare som Francesco Caputo och succé spelaren från EM Manuel Locatelli. En betydligt svagare offensiv trupp i år än tidigare och det är just därför man hittar laget så långt ner i ligan.

 

Inter

Milano klubben Inter som blir fokusen på denna afton ligger på en tredje plats i tabellen. Laget har vunnit 4 matcher och spelat oavgjort 2. Många trodde nog att laget skulle tappa mycket offensivt styrka när Lukaku lämna för Chelsea men med 20 baljor framåt är man Italiens mål gladaste lag. Ett snitt på 3.3 mål per match så känns det givet att laget gör MINST 2 mål mot Saussolo. Mitt utgångstips blir 0-2, 1-2.