Speltips:

Lördagens andra speltips hämtas också från Italienska serie A. Där ligans två målrikaste lag möts, Sassuolo – Inter. Senaste två mötena har slutat i en mål fest, 3-4 och 3-3. Valet blir enkelt! Vi spelar över 3 mål i matchen. Vilket betyder att vi förlorar om det blir 0-2 mål, vid exakt 3 mål void och allt över 3 mål vinst. 

 

Sassuolo:

Detta lag är ett av lagen som jag tycker spelar den mest underhållande fotbollen i serie a. Det är rena vilda västern på plan och laget bara går framåt och framåt trots att man leder matcher. Tycker det är välförtjänt att man hittar laget på en andra plats i ligan med 18 poäng och bara 2 poäng efter serieledarna Milan. På de 8 omgångarna så har man gjort 20 mål, det är ett snitt på 2.5 mål per match. Sassuolo's 3 bästa spelare Caputo, Berardi och Djuricic beräknas vara spelklara mot Inter.

 

Inter:

Inter har ett tufft spelschema och förlora den viktiga matchen i champions league tidigare i veckan mot Real Madrid och det börjar se mörkt ut för laget i gruppen. Jag tror man kommer va rejält revanschsugna och istället ta ut det på lördag mot Saussolo. Inter hittas efter 8 omgångar på en 5e plats och tillsammans med Saussolo har man gjort mest mål av alla lag, 20 fullträffar. Även det ger ett snitt på 2.5 mål per match.