Fredagens speltips plockas från NHL där allt fokus ligger på mötet i San Jose. Gästande och formsvaga Montreal Canadiens ska få det tufft när man ställs mot San Jose Sharks. Inte nog med att man är ligans sämsta bortalag, man har även stora problem mot just nattens motstånd. Senast man besegrade San Jose Sharks var under 2015.

Med tanke på att jag är ute väldigt sent med den här reken så håller jag nere analysen!

 

Matchen

Två lag som börjat säsongen på helt olika spår. San Jose Sharks kommer till fredagens match med två raka nederlag men innan har man spelat fint! Spöat lag som Toronto Maple Leafs, Vegas Golden Knights och Winnipeg Jets. Målproduktionen har också skött sig bra och man har fått bra snurr på offensiven.

Montreal Canadiens har gjort allt annat än fina siffror efter 7 omgångar. Med raden 1-0-0-6 och målskillnaden 11:25 är man tillsammans med Arizona Coyotes NHL’s just nu kallaste lag.

 

Speltips

Mycket talar för att San Jose drar det längsta strået här och det tror jag också att man gör. Men som ni vet så föredrar jag sällan vinnarspel i NHL. Ett målspel på San Jose är i princip samma som att spela på hemmavinst, fast snäppet säkrare.

Om San Jose vinner matchen så lär dem göra det med minst tre mål. På tal om mål, hur ser målstatistiken ut för San Jose kontra Canadiens? Jo, den är klockren! San Jose har bra målproduktion medans Canadiens läcker mål bakåt. Allt stämmer och att därför inte maxa unitskalan skulle vara ett misstag!

Fredagens speltips och MAXBET blir San Jose Sharks Över 2.5 Mål till fina 1.65 på Kambi. Mina 5 units åker in hos Expekt!