Speltips:

Näst sista omgången för båda lagen av ligan och hemmalaget har absolut inget att spela för medans Milan har en plats till Europa League att kriga för! Jag tror på att Zlatan effekten håller i ligan ut och spelet Över 1.5 mål för bortalaget synas till 1.64 hos LeoVegas. Varför jag inte vågar spela den raka 2an är för risken finns att Sampdoria nätar ett mål då Milan har visat upp något svajigt försvar, släppt in minst 1 mål på de 6 senaste!

 

Sampdoria:

Laget har gjort en halvdan säsong och finns inte så mycket att nämna inför denna match då man ligger i ingenmansland och har inget att spela för. Känns lite som laget har tappat fokus när inget finns att spela för då man förlora 2-0 mot Juventus senaste och innan det 1-2 mot ett Genoa. Svensken Albin Ekdal och D'Amico verkar saknas inför matchen.

Milan:

Detta formstarka Milan har varit obesegrade i de 10 senaste liga matcherna, snacka om att laget har fått Zlatan effekt efter att Zlatan anlände till laget tidigare i år. Laget hittar vi på en 6e plats i ligan som betyder en plats till Europa League kvalet. Napoli ligger tätt där bakom med bara 1 poäng efter och jagar även 6e platsen, så en vinst krävs av Milan om man vill va säkra på att behålla platsen. Spelar Milan samma fina fotboll som man har gjort den senaste tiden är jag säker på en vinst, 1-2 skrivs som utgångstipset.

 

Tabellställning:

Med Bara 2 omgångar kvar!

 

 

Milan senaste 10:

Snacka om att Zlatan har lyft laget!

 

Spelet/LeoVegas: