Maxbet:

Ni som följt mig länge vet att jag sällan maxar ett spel då allt ska stämma enligt mig, form/tabell/skador osv…Nu har jag alltså hittat ännu ett maxbet för denna vecka och här kan jag inte blunda för spelet. Jag kommer att maxa -2 på Denver Nuggets. Bethard erbjuder oddset 1.66.

 

Sacremento Kings:

Laget är ganska sig lik som man var förra året och ligger på en 9e plats precis utanför en slutspelsplats. Jag tror inte detta lag kommer ta sig vidare till slutspelet i år heller även fast man har förstärkt laget med Barnes och Bogdanovic. Kings kommer att sakna 4 spelare inför matchen och kändaste namnet måste ses som Bagley. Formen är inget att skryta om, endast 1 vinst på de 4 senaste och man har knappt gått över linan 100 poäng i dessa 4 matcher. Hemmaplan denna gång men jag tror inte de räcker mot ett av nba's hetaste lag just nu Denver Nuggets.

 

Denver Nuggets:

Nbas hetaste basket lag just nu med 6 raka vinster mot motstånd som Boston Celtics, Houston Rockets och Brooklyn Nets. Alla dessa basket lag är ett mycket bättre motstånd än vad Kings är. Lyssna på detta Denver har bara förlorat 3 matcher på 20 senaste, jag räknar även med försäsongen här. Detta lag förlorar sällan basket matcher och kommer givetvis fightas om titeln i år igen. Är det något man kan kritisera här är att detta lag gillar inte matcher med för mycket fart i och är egentligen ett hemmalag, men Kings med en värdelös form och 4 skador ska detta va en enkel match för Denver.

 

Tabellställning:

 

Denver Nuggets senaste matcher:

 

Kings skador:

 

Inbördes:

 

Lycka till vid rygg av spelet!