Söndagen bjuder på finfotboll i Italien när storklubbarna Roma och Milan drabbar samman. Ett spännande möte där hemmastarka Roma står som favoriter. Men räcker hemmafördelen för att stå emot formstarka Milan? Svårt att säga, men vi kan däremot vänta hos ett fartfylld match med ett gäng mål. Målmarknaden är het!

 

Roma:

Mourinho och hans Roma hittar vi högt upp i Serie A, en fjärdeplats. Efter den urstarka inledningen på säsongen har det kallnat något den senaste tiden i ligaspelet. Dock har motståndet varit åt det tuffare hållet och man har haft poängtapp mot Napoli, Juventus och Lazio. Fiaskot i ECL under förra veckan mot norska klubben Bodo/Glimt ska vi inte prata om, mer än att man förlorade med hockeysiffror.

Giallorossi ser ut att vara på väg tillbaka efter två raka matcher med poäng. En godkänd insats mot Napoli och en fullpott senast när man besegrade Cagliari på bortaplan.

 

Milan:

Bjässen Zlatan och hans Milan kommer till söndagens toppmöte med en form som heter duga, man är nämligen ligans formstarkaste lag. Milan har med sig sex raka ligavinster och med Zlatan tillbaka har man absolut det som krävs för att utmana Roma under söndagen! Mindre lyckat har det varit i Champions League där man fortfarande står utan poäng i Grupp B.

Under lagets senaste match blev Ibras anfallskollega Olivier Giroud matchhjälte när man besegrade Torino med 1-0. Zlatan fick även han lite speltid efter att Giroud inte kunde fortsätta matchen.

 

Speltips:

Roma är svåra att knäcka på hemmaplan men Milan har absolut det som krävs för att spräcka nollan. Roma ska inte ha några problem att näta mot Milan som har ett bortafacit med sex raka matcher med insläppta mål. Detta tillsammans med lagens senaste siffror och den målglada inbördes gör att målmarknaden övertygar mest.

Jag tror stenhårt på ett fartfyllt toppmöte med ett slutresultat på minst 1-1. Söndagens speltips blir därför målspelet Båda lagen gör mål: Ja!

Spelbolag med Kambi betalar bäst, oddset 1.63 får 2 units!