Grattis alla som ryggade mitt MAXBET under gårdagen! Som jag nämnde i reken så var hörnlinan alldeles för låg mellan lagen och visst fick vi ett bra kvitto på de efter att matchen slutat med 12 hörnor. Vi åker vidare på vinnartåget och tar ett stopp i Spanien där söndagens speltips hittas!

 

Real Sociedad

Gänget kommer till söndagens hemmamatch med en fin form. Senast ett kryss borta hos PSV under gruppspelet i Europa League och där innan fyra ligamatcher varav bara en slutat med förlust och det var i premiärmatchen borta hos Barcelona. Vi hittar Real Sociedad på en femteplats i LaLiga med målskillnaden 6:4.

Mikel Oyarzabal, som gör sin sjunde säsong i klubben, har fått en fin start på säsongen och fortsätter att leverera för sin klubb. 24-åringen har redan noterats för 4 mål.

 

Sevilla

Laget har haft en strålande sommar med ett gäng fina resultat från vänskapsmatcherna. Man har bland annat kryssat och spelat jämnt mot både Roma och PSG. Den stabila formen har även hållit i sig under ligaspelet. Än så länge står man som obesegrad i ligan och lagen man mött är Vallecano, Getafe och Elche.

Sevilla har släppt ett gäng spelare inför säsongen men samtidigt fått in några intressanta kort. Erik Lamela från Tottenham och målkanonen Rafa Mir från Huesca är enligt mig klubbens hetaste värvningar. Lamela har redan nätat tre gånger för sin nya klubb!

 

Speltips

På förhand är detta en väldigt jämn match som kan gå åt alla håll, hemmavinst, oavgjort eller bortavinst. Något som däremot har spelvärde och ett riktigt bra sådant är målmarknaden. Att matchen slutar med minst 2 mål är det mycket som talar för, speciellt den målglada inbördes och lagens offensiva kraft.

Söndagens speltips blir därför Över 2 mål i matchen och klickas hos Bethard till 1.76! Pengarna tillbaka vid 2 mål och vinst allt däröver.