Tisdagen bjuder på härlig underhållning från fotbollens finrum – Champions League är tillbaka. Framför oss har vi ett mycket intressant dubbelmöte mellan Real Madrid och Liverpool. Två av Champions League största drakar ska göra upp!

 

Real Madrid:

Ett Real Madrid som hittills gjort riktigt bra ifrån sig efter säsongens 29 matcher i La Liga. Med endast 3 poäng efter ligaledande Atl. Madrid så är man i högsta grad delaktiga i det inhemska titelracet och fortsätter man såhär så kan det bli en spännande avslutning.

Man tar emot Liverpool med en minst sagt tilltalande form i bagaget. Real Madrid har inte förlorat sedan i slutet av januari och med 4 raka fullpottar bäddar det för ett bra resultat i tisdagens första runda mot de röda.

Real Madrid får klara sig utan Dani Carvajal, Eden Hazard och Sergio Ramos.

 

Liverpool:

Liverpool, eller ska vi säga laget med skadehelvetet? En betydligt tyngre säsong än fjolårets magiska resa. Vi hittar Liverpool på sjätteplatsen i Premier League efter 30 omgångar. Någon ligatitel kan Jurgen Klopp och hans röda glömma men att man har CL-platserna i kikaren är det inget snack om. Laget har kört upp sig från den svajiga formen och kommer till Madrid med 3 raka vinster i ryggen.

Skadeläget är som sagt fortsatt tungt för Liverpool och saknas gör Joe Gomez, Jordan Henderson, Caoimhin Kelleher, Joel Matip och Virgil van Dijk.

 

Speltips:

Senaste lagen möttes var i Champions League-finalen 2018. Där var det Real Madrid som drog det längsta strået och plockade hem titeln. Sett lagens form och dess offensiver så räknar jag med en repris från mötet 2018 i den mening att det blir mål för båda lagen. Tisdagens speltips från första rundan mellan Real Madrid och Liverpool blir därför Båda Lagen Gör Mål: JA till oddset 1.68Betsson betalar bäst!

 

Lycka till vid rygg!!