En tråkig helg där inga av mina spel studsade rätt. Men sett till perioden innan som nästan var felfri så har vi inga problem att brösta några förluster! Med 3 förluster i bagaget ska vi styra rätt nu när vi klivit in i den nya veckan!

Det vankas semifinaler i fotbollens finrum, Champions League och först ut är tisdagens match mellan Real Madrid och Chelsea – hörnmarknaden lockar!

 

Första rundan:

Det var ett tag sedan lagen spelade mot varandra, senast under International Champions Cup 2016 där Real Madrid visade sig starkast och vann med 3-2. Utöver denna har lagen bara spelat två matcher mot varandra – åren 2013 och 1998.

Båda lagen kommer till första rundan med en stabil form. Real Madrid med raden 2-3-0 och Chelsea 3-1-1 (5 senaste matcher). Real Madrid står som favoriter men med respekt för hur Chelsea spelat under Thomas Tuchel så kan matchen gå hur som helst. Båda lagen vill lägga sig bra till inför andra rundan. Dock tror jag att Spanjorerna visar framfötterna bäst i form av mer bollinnehav, flest hörnor etc.

Skadeläget hos spanjorerna har ljusnat något men det är fortfarande ett gäng tunga avbräck på listan. Lagkaptenen Sergio Ramos är fortsatt skadad och han får sällskap av Ferland Mendy, Federico Velverde och Lucas Vasquez. Annat är det för gästande Chelsea som bortsett från Mateo Kovacic frånvaro besöker Alfredo di Stefano med full trupp.

 

Speltips:

Båda lagen har mycket att hämta men tyngst press lär ligga på Real Madrid som inte får ge bort för mycket till Chelsea som spelar på bortaplan. Detta tillsammans med en rad olika faktorer gör spelvalet enkelt. Att hörnstarka Real Madrid som tillsammans med Barcelona är La Liga's bästa hörnlag gör minst 5 hörnor under tisdagen mot Chelsea är det mycket som talar för.

Tisdagens speltips från Champions League blir därför Real Madrid Över 4.5 Hörnor och klickas hos Betsson till 1.57!

Med tanke på helgens resultat så håller jag nere min insats till 1 units.

 

 

Lycka till vid rygg!!