Onsdagens speltips hittar vi i engelska Championship och i toppmötet mellan Reading och Brentford. Två riktigt målglada lag och därför väger målmarknaden tyngst!

 

Reading

Efter 27 omgångar har Reading spelat in sig som tabellfyra och man står med raden 14-6-7. Målskillnaden visar tydligt hur starka man är på offensiven samtidigt som man har ett bra försvarsspel, 40:29. Lagets tränare, 43-åriga Paunovic, har verkligen skött sina kort bra den här säsongen och fortsätter man såhär har man goda chanser till uppflyttning.

Portugisen och lagets skyttekung Lucas Joao fortsätter att briljera och har redan noterats för 15 fullträffar. Han gör sin andra säsong för klubben.

 

Brentford

Inte bara ett formstarkt Brentford utan man är även på andraplatsen i tabellställningen efter sina 27 matcher. Har man ligans bästa målgörare är detta kanske inte så konstigt. Jag pratar självklart om Ivan Toney som redan gjort 22 mål för sitt Brentford och därmed leder Championships skytteliga. Utöver dessa 22 mål har man gjort 30 mål till vilket betyder att målskillnaden visar 52:27. Med 52 mål framåt är man ligans starkaste lag på offensiven.

Formen är även den i topp och man kommer till onsdagens match mot Reading som ligans formstarkaste lag.

 

Speltips

Två riktigt målglada lag där de starka målsiffrorna på fronten ska väga tyngre och bryta sig igenom varandras försvar. Jag tror på en match där båda lagen får med sig minst 1 boll och därför klickas Båda Lagen Gör Mål: JA till fina 1.85 hos Betsson!