Tisdagens speltips kommer från semifinalen i Champions League och det är tyska RB Leipzig som ska göra upp med franska mästarna PSG. De är två lag som borde ha respekt för varandras offensiv som båda har visat upp i denna turnering, men jag tror att PSG drar det längsta strået på tisdag då deras stjärnor är något extra! Nu med Di Maria tillbaka efter avstängningen så kan man hota på varje kant och samtidigt kommer Mbappe springa 8or runt Leipzig försvaret. 1-2, 0-2 vinst till PSG och mitt speltips blir PSG seger/Över 1.5 mål. Spelet finner du hos Betsson med oddset 2.10 och 3 units ligger på spelet.

 

RB Leipzig:

RasenBallsport Leipzig eller mer känt som RB Leipzig grundades året 2009 och bara 11 år efter är man i en semifinal i champions league. Det skämtar man inte bort! Senast igår vann man över storklubben Atletico Madrid med 2-1. Jag tycker man spela bättre än A.Madrid och visa mer att man hade viljan och kämpaglöden, så helt rättvist att man vann även fast andra målet var en styrning av en Madrid spelare i eget nät. Nu ska man alltså möta ett PSG i semifinal och detta blir ingen lätt match. Jämför man A.Madrid offensiv med PSG så är det skillnad, PSG har extremt skickliga individuella spelare och snabbhet går inte ens att jämföra. Leipzig största stjärna Timo Werner skrev på för Chelsea sedan tidigare och finns inte längre med i truppen! Detta är såklart ett stort negativ för laget. Något som är positivt för laget så är det bara en match och ingen retur mellan lagen och då finns det en chans för de ¨sämre¨ laget att kunna skrälla och allt kan såklart hända!

 

PSG:

Mitt kära lag som jag har väntat på ett se detta lag i en champions league final, sedan Zlatan spela i psg och nu känns det närmare än någonsin tidigare, men först semifinal! Som de flesta vet kör PSG över allt i ligan, inhemska cuper och vinner match efter match. Såklart är ligan för lätt för psg. Laget har haft ett stort mål länge nu och det är att vinna champions league och jag tror denna gång har man bättre chans än någonsin tidigare. Denna säsong har PSG förbättrat försvaret som har varit ett problem tidigare säsonger och med trion Mbappe, Icardi och Neymar i fram har man ett av världens bästa anfall. Det är inget dåligt lag man möter på tisdag men fortfarande så ser man nog att denna sida är betydligt lättare då Barca, Bayern och City finns på den andra sidan. Man har slagit ut Dortmund och för mig är Dortmund ett bättre lag än detta RB Leipzig är.Tidigare i veckan slog man även ut Atalanta dock med nöd och näpe. Atalanta gjorde en bra match men jag tycker att PSG var de bättre laget i matchen. Mbappe fick ca 30 min speltid pga tidigare skada och ska nu va redo för 90 min på tisdag, även Di Maria finns nu tillgänglig för laget, då han var avstängd mot Atalanta. Med en Di Maria i laget kan man hota på varje kant. 

Dessa 4 spelare kommer springa sönder försvaret i Leipzig.

 

Spelet/Betsson: