Danny Ings skötte sin “comeback” snyggt för sitt Southampton under måndagen och stängde matchen mot Brighton efter sitt straffmål. Reken stämde klockrent och den fina formen rullar vidare, grattis alla som ryggade! Tisdagen bjuder på finfotboll i form av Champions League där det börjar dra ihop sig i grupperna. Vårt fokus ligger på revanschsugna RB Leipzig som tar emot Manchester United hemma på Red Bull Arena.

 

Matchen:

I senaste omgången mellan lagen var det Manchester Utd som vann och det gjorde med med tennissiffrorna 5-0. Att man var det bättre laget var det inget snack om och speciellt i andra halvlek där man körde över tyska Leipzig. Sett till Leipzigs målchanser så kan jag tycka att man förtjänade minst 1 mål. Efter omgång 2 har båda hunnit med ett gäng ligamatcher och 3 rundor i Champions League. Formstarkast är Manchester Utd som kommer till tisdagens möte med 4 vinster på sina 5 senaste matcher.

Två målglada lag, vilket man tydligt visat under sina senaste matcher. Leipzig spelade 3-3 under helgens omgång i Bundesliga borta hos Bayern och matcherna innan har man följande siffror: 3-4, 2-1, 1-0 och 1-1. Manchester Utd har även dem höga siffror och ser ut såhär: 1-3, 1-3, 2-3, 4-1 och 1-0.

 

Speltips:

Den här matchen skriker målkalas och med tanke på hur jämnt det är i grupp H, målformen hos båda lagen, senaste omgången mot varandra och revanschsugna RB Leipzig så förväntar jag mig att det smäller ordentligt på måltavlan under tisdagen. Här spelas Båda Lagen Gör Mål + Över 2.5 Mål: JA till fina 1.80 hos ScandiBet.

 

Lycka till vid rygg!!