Jag fortsätter vinnartåget här på hemsidan. Grattis ni som rygga nattens spel där Lillard löste linan med 34 poäng och vi har nu fått in 15 av 16 senaste!

 

Speltips:

Tisdagens speltips hämtas från veckans 8-delsfinal i Champions League och det är ett intressant möte mellan RB Leipzig som gästas av formsvaga Liverpool. Ett hemmastarkt Leipzig som gjort mål i 13 av 15 senaste på hemmaplan. Liverpool som kanske hade ett av världens bästa försvar bara något år tillbaka, läcker nu bakåt och släppt in MINST 1 mål i 6 raka matcher. På de två senaste har laget släppt in 7 mål ! Vi spelar Båda Lagen Gör Mål: Ja. Betsson.

 

RB Leipzig:

Laget dundrar på som vanligt i Tyska Bundesliga och ligger i skrivande stund på en andra plats bakom tyska maskinen Bayern Munchen. Laget kommer till 8-delsfinalen i Champions League med en bra form och vunnit 4 raka. Jag tror man är rejält revanschsugna efter senast i Champions League där man åkte ut mot PSG. RB ser nog sin största chans nu att kunna slå ut Liverpool med tanke på bortalagets form.

 

Liverpool:

Laget är nog inne i sin värsta form någonsin och hittas bara på en 4e plats i den Engelska ligan Premier League och kan nog redan nu tacka adjö till titeln, då Man City ligger hela 13 poäng före. Liverpool får inte till spelet helt enkelt och nu kommer man till 8-delsfinalen i Champions League med 3 raka förluster och 8 mål insläppta. Om inte detta vore nog så har man skadebekymmer i truppen och flera frågetecken till mötet mot Rb Leipzig. Att laget gör minst 1 mål till dagens match tror jag man kommer lyckas göra, men att hålla nollan ser jag inte komma.