Vi avslutade förra veckan med ett skottspel på Inter som satt med god marginal och skrevs av redan innan minut 70 – grattis alla! Ny vecka framför oss där vi börjar i engelska Championship. QPR gästas av Fulham och valet är enkelt. Sjätte raka på hemsidan kommer här!

 

 

QPR:

Vi hittar laget på en 14:e plats i Championship, mitt i Ingemansland. Med 38 matcher på kontot har man spelat hem 50 poäng efter raden 14-8-17. Inga jätte imponerande siffror men man har något bättre på målsiffrorna, iallafall på fronten.  Med 58 mål framåt är man fjärde laget i ligan för mest gjorda mål. Tyvärr så har man “starka” siffror bakåt där man släppt in 64 mål. Formen är inget vidare och efter omstarten har man förlorat båda sina matcher och dessutom blivit nollade.

 

 

Fulham:

Tabellfemman Fulham har ett betydligt bättre säsongfacit än dagens motstånd QPR. Efter sina 39 matcher har man raden 18-10-11 och en målskillnad på 52:43 som ger laget 64 poäng i totalen. Även här har man haft det tufft efter omstarten. Två spelade matcher där man under första förlorade mot Brentford med 0-2 och senast en 3-0 förlust borta hos serieledande Leeds. Studsar Mitrovic och hans Fulham tillbaka idag hos QPR?

 

 

Speltips:

Båda lagen kommer till dagens match garanterat jagande efter poäng och mål framåt. Båda har blivit nollade i sina två matcher efter omstarten och jag tvivlar på att man förlänger den tråkiga raden. Inbördes är klockren och lagen är målrika när man drabbar samman! Båda lagen har gjort mål i alla fem senaste inbördes och jag ser ingen anledning till att statistiken bryts ikväll! Tisdagens speltips blir Båda Lagen Gör Mål: JA

 

 

5 Senaste inbördes:

 

Lycka till vid rygg!!