O'Reilly löste poänglinan enkelt mot Canucks där han noterades får ett mål redan i första perioden, grattis alla! Med fyra raka här på hemsidan tycker jag att det är dags för en högoddsare. En Bet Builder på årets Champions League final är som pricken över i:et. Söndagens speltips kommer från finrummet, PSG – Bayern nästa!

 

Paris Saint-Germain:

Efter att ha besegrat Dortmund i åttondelsfinalen, Atalanta i kvartsfinalen, RB Leipzig i semifinalen står man nu på ena sidan av finalernas final – Champions League. En minst sagt välförtjänt biljett för gänget! Till vardags spelar man i Ligue 1 och som de flesta vet så kör man över allt motstånd i ligan och även under inhemska cuper. Det har givetvis varit tuffare motstånd under resan av årets Champions League men tack vare spelet och den grymma kemin i laget så har man bevisat varför man är så överlägsna i sitt land. PSG kommer till matchen med ett anfall som heter duga! Ett av världens bästa anfall stavas Di Maria, Mbappe och Neymar.

UEFA har bekräftat att Neymar får spela i finalen mot Bayern. Man fruktade att Neymar skulle straffas efter att ha bytt tröja med Halstenberg i semifinalen.

 

Bayern München:

Lagets resa till finalen har inte varit den enklaste sett till slutspelet. I gruppstadiet var det inget snack om att man skulle ta sig vidare tillsammans med Tottenham. Olympiacos Piraeus och Crvena zvezda hade inte mycket att säga till om i Grupp B. I slutspelet förväntades det att bli betydligt tuffare men det var långt ifrån ett problem för urstarka Bayern som bokstavligen sopade mattan under alla tre finaler. Chelsea besegrades med 7-1, Barcelona krossades med 8-2 och Lyon senast med 3-0.

Bayern kommer till finalen av årets Champions League som favoriter. Starka på alla fronter,  med andra ord – ett komplett lag!

 

Speltips:

En final i världens bästa turnering brukar innehålla det mesta och speciellt när lag som PSG och Bayern står emot varandra. Jag tror på en känsloladdad final innehållande mycket mål, hörnor, kort och framförallt underhållande fotboll! En Bet Builder som innehåller detta är som pricken över i:et. Bygget betalar fina 4.60 och är byggt hos Unibet. Spelet finner du nedan. Rygga spelet via knappen “Rygga spelet hos Unibet”.

 

Spelet:

Bet Builder Champions League 2020

 

Lycka till vid rygg!!