Skön form mina vänner! Senaste reken kunde vi skriva av redan i minut 21 efter Arters reducering, grattis alla som ryggade! Vi kör vidare med engelsk fotboll och Championship. Onsdagens speltips hittas i matchen Preston – Derby. Dags för sjunde raka!

 

 

Preston:

Efter 39 matcher har Preston spelat in sig på sjundeplats där man står med 57 poäng. Raden är 16-9-14 och målskillnaden 52:49. Man öppnade säsongen riktigt starkt där man radade upp med många vinster. Under lagets senaste matcher, både innan uppehållet och efter, har man spelat riktigt uselt och inte vunnit en enda match på fem raka matcher. Daniel Johnson är hetast i laget med 12 fullträffar och placerar sig på en 15:e plats i skytteligan.

 

 

Derby:

Formstarka Derby hittar vi på samma poäng som Preston fast på en niondeplats tack vare målsiffrorna – 54:52. Man har kört upp sin rad ordentligt senaste tiden och kommer till Onsdagens möte mot Preston med tre raka vinster och fyra vinster på sina fem senaste matcher. Lagets senaste prestation ger fjärdeplatsen i formtabellen. Derby styrs av 30-åringen Martyn Waghorn som gjort 12 mål för sitt lag.

Målkanonen Tom Lawrence missar tyvärr matchen mot Preston efter hans onödiga röda kort senast mot Reading.

 

 

Speltips:

Två lag vars former är i olika divisioner. Preston kommer till matchen som ligans näst formsvagaste lag med endast ett poäng från sina fem senaste matcher. Derby kommer till matchen som ligans fjärde formstarkaste lag och dessutom med ett sinnessjukt övertag. Senast Preston vann över Derby var 2008, ja ni hörde rätt, 2008! X2 (Dubbelchans på Derby) betalar 1.53 och är för mig helt obegripligt. På grund av Lawrence frånvaro så saknar vi det där lilla extra för att klassa detta som ett MAXBET, annars stämmer allt. Detta spel får istället 4 units!

 

 

Formtabell:

 

 

5 Senaste:

 

Lycka till vid rygg!!