Speltips:

Måndagens speltips kommer från mitt älskade NBA där Portland Trail Blazers gästas av Miami Heat. Här tycker jag att inbördes möten talar sitt tydliga språk och tycker att man har satt för låg lina, som borde utnyttjas! Mitt spel blir Över 217 poäng i matchen. Spelet har gått in med bra marginal i 5 raka möten.

 

Portland Trail Blazers:

Laget hittar vi i Western Conference på en 6e plats i ligan med raden 31-21. Portland har haft en del tunga skador denna säsong, dock har man gjort de bra ändå och besitter den sista platsen för 8-delsfinalerna. Portland är förövrigt ett poängrikt lag och dagens lina borde inte va några konstigheter att kliva över. Trots att man möter ett defensivt Miami Heat. Dagens lina har man gått över i sina matcher 11 av 12 senaste.

 

Miami Heat:

Laget hittar vi i den andra ligan som heter Eastern Conference, där man också hittas på 6e plats. Likt Portland så sitter man alltså på den sista platsen för 8delsfinalerna. Man har raden 27-25 och jag tycker man inte alls har kommit upp i den nivån man visa förra säsongen. Miami har även de haft problem med skador i truppen, men nu till dagens match kommer man nästan med full trupp. 

 

Inbördes:

Ett poängrikt lag mot ett defensivt lag, men trots två skilda världar så har det slutat i en poängfest i 5 raka möten. 231p, 226p, 233p, 224p och senaste mötet 247 poäng.