Vi tuffar vidare med vinsterna här på hemsidan och tar oss an måndagens speltips som vi hittar i MLS. Natten mot måndagen bjuder inte på vilket möte som helst utan nämligen ligans största och det hetaste rivalmötet i MLS-historien!

 

Matchen:

Det är inte bara på planen som det brukar bli bittert mellan Portland Timbers och Seattle Sounders utan även mellan fansen. Båda klubbarna håller till i Western där det gästande Seattle Sounders startat säsongen starkast, dock 1 mer match på kontot. Vi hittar laget på tredjeplats medans Portland Timbers står på en sjundeplats.

Formen speglar varandras och det är egentligen bara målsiffrorna som skiljer laget åt när det kommer till form. Portland Timbers har spelat en hel del målglada matcher senaste tiden och mycket talar för att man fortsätter i spåret. Seattle Sounders har som sagt varit något kallare men sett till lagets senaste prestation i mötet mot Tigres ser man ut att komma tillbaka med målproduktionen.

 

Speltips:

Senast lagen drabbades samman var 9 maj där Seattle Sounders drog det längsta strået efter att ha vunnit med 2-1 här i Portland på Providence Park. Mycket talar för ett liknande slutresultat även i natt. Med den suveräna inbördes, målformen hos Portland Timbers och att man är rivaler utan dess like gör spelvalet enkelt. Måndagens speltips från MLS blir Båda Lagen Gör Mål: JA till oddset 1.74 hos Snabbare som betalar bäst!