Måndagens speltips blir mitt första från Europamästerskapet. Det har blivit dags omgång 1 för Grupp E och innan vi bänkar oss framför Sveriges match mot Spanien så spanar vi in Polen – Slovakien!

 

Robert Lewandowski

32-åringen som överlägset vann skytteligan i Bundesliga med sina 41 mål! Lewandowski är en komplett fotbollsspelare av högsta kaliber och med den rykande formen är detta en spelare att frukta på planen under EM. 2020 vann Lewandowski titeln UEFA Men’s Player of the year. Hans namn förekommer ofta när det snackas om världens bästa fotbollsspelare.

 

Speltips

Polen står som klara favoriter under måndagens möte mot Slovakien. En viktig match för gänget där jag skulle säga att tre poäng nästan är ett måste om man vill ta sig vidare i turneringen. Med heta Lewandowski i spetsen så kan vi räkna med att lagen kommer sätta honom mycket i spel. Att stjärnan från Bayern München är Polens starkaste kort är det inget snack om.

Måndagens speltips blir Lewandowski Över 1.5 SOT (Skott på mål) till oddset 1.80. Enligt mig sätter spelbolagen en för låg lina på den skottglada målkanonen, Lewandowski. Spelet finns hos spelbolag som erbjuder Kambi. För mig, Unibet!