Ny vecka, nya speltips och fler vinster! Tisdagens rek hämtas från Ryssland och favoriten KHL! Inbördes visar oss vägen!

 

 

Podolsk:

Vi hittar laget på en 7:e placering. Efter 46 omgångar har man spelat in 53 och står på målskillnaden 98:114. Tillsammans med Sochi och Dinamo Riga är men de lag som fortfarande inte klivit över 100 mål på offensiven i Western. Formen är god och på lagets 5 senaste matcher har man vunnit 3 och förlorat 2.

 

 

Jokerit:

Finska Jokerit som spelat otroligt kraftfullt den senaste tiden! Man kommer till matchen mot Podolsk med 12 vinster på sina 15 senaste, dock var en av förluster på lagets senaste match. Med sina 63 poäng står man på en 4:e platsen. Målsiffrorna sticker ut ordentligt på offensiven och man har gjort hela 141 mål på 46 matcher! Jokerit släpper även in en del mål, 116 insläppta. Många duktiga profiler i laget och längst upp hittar vi amerikanen Brian O’Neill som toppar lagets skytteliga. Vi hittar honom på en delad 5:e plats i totalen tillsammans med Brooks Macek.

 

 

Speltips:

Statistiken är tydlig, både inbördes och lagets senaste matcher. Att vi har en målrik match att vänta är självklart och därför spelas överspelet Över 4.5 Mål i matchen!

 

 

5 senaste:

 

Lycka till vid rygg!!