Hörnspelet satt med god marginal under Söndagens El Clasico men tyvärr så vann Real Madrid matchen vilket betyder att Bet Buildern sprack. Nya tag när vi under Onsdagsnatten ger oss in i NHL. Det är dags för Penguins att studsa tillbaka och bryta den negativa raden!

 

 

Pittsburgh Penguins:

Tabellfemman Penguins har haft de tufft den senaste tiden när man varit på resande fot. Laget står med 6 raka förluster varav 5 varit på bortais. Nu får man äntligen spela på hemmais igen där man faktiskt har en bra rad. Laget har vunnit 6/10 senaste hemmamatcher och ska ses som ett starkt hemmalag.

 

 

Ottawa Senators:

Vi hittar laget långt långt ner i tabellen, näst sist. Inte mycket som gått lagets väg den här säsongen och inte nog med att man ligger näst sist, man är även bedrövliga på bortais. På sina 30 bortamatcher har man skrapat ihop ynka 18 poäng och målsiffrorna är inte bättre dem, 68:112. Formen är bättre än Penguins då man vunnit 2 raka matcher och står med 2 vinster på sina 5 senaste matcher.

 

 

Speltips:

Råder klasskillnad mellan lagen och att Penguins är de bättre laget är det inget snack om! Ordentlig hemmafördel för Penguins och speciellt när konferensens näst sämst bortalag gästar. Inbördes är även den på vår sida och Penguins trivs när Ottawa gästar. Penguins har vunnit på ordinarie tid i 4 raka inbördes här i PPG Paints Arena. Valet är enkelt och det är dags för Crosby och kompani att studsa tillbaka! Raka ettan spelas!

 

 

10 senaste inbördes:

 

 

Ottawa Senators på bortais:

 

Lycka till vid rygg!!