Det har blivit dags för Game 2 mellan Penguins och Islanders. Under första rundan plockade gästande Islanders första bollen efter att ha vunnit under förlängning. Jag tror på en liknande matchbild i Game 2 fast med färre mål!

 

Bara Vegas som är bättre:

Islanders är kända för sitt tighta försvarsspel. En kombination av de starka försvaret tillsammans med målvaktsduon gör Islanders till ett av NHL’s målsnålaste lag bakåt, Faktum är att det bara är Vegas Golden Knights som har lägre siffror. Efter Islanders 56 matcher slutade man på imponerande 156:128 och när jag säger imponerande syftar jag givetvis främst på insläppta mål.

 

Speltips:

Under Game 1 slutade matchen 3-3 och det krävdes 16 min in på förlängningen innan matchen fick ett avgörande. Jag tror inte att Game 2 utspelar sig på samma sätt i den mening att det blir mer än 5 mål. Mitt spel för andra rundan blir därför Under 5.5 Mål i matchen!

Lycka till vid rygg!!