Torsdagens speltips hämtas från NHL och matchen mellan Pittsburgh Penguins och jumbon Buffalo Sabres. Bygger gästerna vidare på sin usla rad i PPG Paints Arena under torsdagen?

 

Matchen:

Pittsburgh Penguins gästas av säsongens storjumbo, Buffalo Sabres. Buffalo som inte vunnit en enda match på över en månad, vilket betyder att man står med 14 raka förluster. Det har sett bättre ut för Pittsburgh, dock något sämre 5 senaste matcher, men sett till sina 10 senaste matcher så har man bara förlorat 3 matcher. På hemmais är man riktigt starka och står som tabelltvåa för bäst hemmarad i East Division. Det är bara New York Islanders som är bättre på hemmais.

Inte nog med att Buffalo står med en usel form, man är dessutom divisionens sämsta bortalag. Skadeläget är fortsatt illa för Buffalo och man saknar flera tongivande spelare, bland annat Linus Ullmark, kapten Jack Eichel, Carter Hutton och Kyle Okposo.

 

Speltips:

Statistiken skjuter ut varandra och att Pittsburg Penguins står som klara favoriter är det inget snack om. Skadeläget hos Buffalo gör absolut inte saken bättre för gästerna. Nästan allt talar för att den usla raden fortsätter för Buffalo. Valet är därför enkelt och här klickas Pittsburgh Penguins -1 till 1.66 hos Casumo.

Nya kunder hos Casumo får ett Free Bet. Hämta ditt via bilden nedan.

 

 

Lycka till vid rygg!!