Vi fortsätter de fina formen med att rätta dagens speltips. Utah Jazz vann med 122 – 108. Efter den fina vinsten så har jag nu plussat 1 00 000 SEK på bara 7 månader och detta var ett av målen för säsongen. Till min spread –>HÄR.

 

Speltips:

Torsdagens speltips hämtas också den från mitt starkaste ämne inom betting/sport och det är självklart NBA jag pratar om. Till nattens omgång har jag spanat in matchen Phoenix SunsMilwaukee Bucks. Två formstarka lag som båda är offensiva ! Valet blir enkelt och jag spelar Över 220.5 poäng i matchen. Spelet finner du hos Unibet och ligger i skrivande stund på oddset 1.60.

 

Phoenix Suns:

Laget som var ett bottenlag för bara två säsonger sen har verkligen värvat bra och är i den övre delen i ligan, närmare bestämt en 4e plats. Man har raden 14 – 9 och gjort en riktigt bra säsong hittills. Till säsongen hade man värvat Chris Paul från Houston Rockets och Crowder från final laget Miami Heat. Mot Bucks kommer man med en bra form och vunnit 6 av 7 senaste och ett snitt på över 110 poäng per match.

 

Milwaukee Bucks:

Hittar vi i Eastern Conference på den andra platsen i ligan. Laget kommer också med en fin form med 5 raka vinster varav 3 är bortavinster. Bucks har snittat 127 poäng på dessa 5 matcher och mot ett Suns som inte har den bästa defensiven borde man göra MINST 110 poäng. Antekounmpo och Middleton såg riktigt heta senast mot Denver och gjorde tillsammans 59 poäng !

 

TIPS NBA: