Efter en otroligt bra streak här på hemsidan med hela 26 dagar utan en förlust så fick jag se mig besegrad i helgen där Spanien bara spela 1-1 mot Polen, även söndagens rek missades med ett mål. Nya tag denna vecka!

 

Speltips:

Dags att gå tillbaka till NBA där vi är uppe i 8 raka vinster på hemsidan och just Onsdagens speltips ser även den väldigt bra ut på förhand. Semifinalerna är i full gång och jag har spanat in andra mötet mellan Phoenix SunsLos Angeles Clippers. I första mötet vann hemmalaget Suns med poängen 120 – 114 och det var helt öppen match till sista Q, där Suns var strået längre och vann med 6 poäng. Till andra mötet så är oddsen fortfarande höga på Clippers och jag väljer att spela handicap +8 Los Angeles Clippers. Som jag nämnde var match 1 helt öppen till i slutet och jag tror återigen på en jämn match. 

 

Highlights match 1:
YouTube video