Fredagen bjuder på totalt fyra matcher där två är senare på kvällen. Perfekt tid för oss hockeyälskare! Först Colorado Avalanche – Arizona Coyotes 20:00 och sen Philadelphia Flyers – Montreal Canadiens 21:00. Vårt fokus ligger på match nummer två!

 

Philadelphia Flyers:

Ett av NHLs hetaste lag sett till formen. Efter omstarten är man obesegrad och man har spöat topplag som Boston Bruins, Washington Capitals och Tampa Bay Lightning. Senaste matchen var första rundan i åttondelsfinalen mot Montreal Canadiens och den vann man med 2-1. En jämn match med bra spel från båda målvakterna.

 

Montreal Canadiens:

Montreal Canadiens började sin resa i årets Stanley Cup lite tidigare än Flyers. En 16-delsfinal mot Pittsburgh Penguins blev startskottet efter försäsongen. Laget imponerade och man spöade Crosby och hans pingviner med 3-1 i matcher. Formen efter uppehållet har varit blandad och man har förlorat lika många som man vunnit, tre förluster och tre vinster.

 

Speltips:

Sett till Flyers goda form så skulle jag säga att de är förklaringen till oddsen och man är något mer favoriter här. Sett till statistiken och matchbilden under första rundan så var det ändå jämnt och Montreal kunde lika bra haft 1-0 ledningen inför den här rundan. Inbördes visar tydligt att Flyers har det svårt mot Montreal och även att de är målsnålt mellan lagen. Valet är enkelt och här byggs en Bet Builder innehållande handikappspel på Montreal och ett underspel i matchen. Fredagens speltips blir: Under 6.5 mål + Montreal Canadiens +2. Spelet är byggt hos LeoVegas. Rygga spelet via knappen.

 

Spelet:

 

Lycka till vid rygg!!