Speltips:

Fredagens speltips hämtas från Frankrike och det är cup final mellan PSG – Lyon. Här har jag hittat ett riktigt fint spel som gått in 10 av 12 senaste på Stade de France! Över 3 mål till fina 1.72 hos Unibet, 5 Units läggs! Spelet betyder att vi vinner på allt över 3 mål i matchen, pengarna tillbaka vid exakt 3 mål gjorda och allt under 3 mål förlorar vi. Utgångstipset blir 3-1 PSG.

 

PSG:

Som de flesta vet om vann PSG ligan (som vanligt) efter att ligan fick avbrytas pga Covid-19. PSG ledde ligan så stort att det hade inte spelat någon roll om ligan hade fortsatt, PSG är kungar i Frankrike! På Stade De France är man överlägsna och här brukar oftast deras matcher sluta i målkalas. På de 10 senaste hemmamatcherna har linan gått över 3 mål i 10 av 12 senaste. PSG verkar få klara sig utan storstjärnan Mbappe som gick sönder senast mot St. Etienne, men ser ingen större oro för laget att klara sig utan han då de har en bra bredd i anfallet såsom Neymar, Icardi, Di Maria och Sarabia. 

 

Lyon:

Lyon slutade på en 7e plats i ligan innan den fick avbrytas och för mig är det en besvikelse med tanke på vad man har för trupp, MINST topp 3 i mina ögon skulle laget ha slutat på. Nu är man tillbaka med ny energi och snart redo för en ny säsong men först Cup final mot ett PSG, som man har haft svårt för den senaste tiden. 0-1, 4-2 och 1-5 har senaste inbördes möten slutat. Jag tror ändå att laget kommer ha en liten chans på fredag och att man går mållös ser jag faktiskt inte komma! Lyon kommer med 3 av 4 vinster på deras träningsmatcher och samtliga matcher har slutat i målkalas!

 

PSG på hemmaplan:

 

Inbördes möten:

Oftast har det slutat i målkalas mellan lagen, har blivit minst 3 mål i 12 av 14 senast!

 

Spelet/Unibet: