Speltips:

Söndagens speltips kommer från Champions League finalen mellan fartfyllda PSG och tyska maskinen Bayern Munchen. En underhållande match på många sätt där Bayern måste ses som favoriter trots att man är ett PSG fan. Två av världens offensiva lag möter varandra och då blir valet ganska enkelt här. Över 2.5 mål innan min 70 till fina 1.90 måste synas med 3 units denna kväll. Spelet finner du hos Bethard.  Lägger även sidospelet att Bayern lyfter pokalen till 1.53, trots att den svider.

Paris Saint Germain:

Franska storlaget som har kört över allt denna säsong och äntligen har man lyckats i champions league också, genom att ha tagit sighela vägen till finalen. Nu finns det bara en sak kvar, ta hem hela skiten! För första gången sedan Oryx Qatar Sports Investments tog över klubben 2011 så ser jag detta lag helt komplett. PSG har förbättrat försvaret som har svikit flera gånger tidigare och med trion Neymar, Mbappe, Di Maria så har man ett av världens bästa anfall och förmodligen den snabbaste. Spelar Bayern med högt försvar som de gjort mot Chelsea, Barca och Lyon kommer detta att straffa sig! Då tror jag mycket väl att PSG kan vinna detta!

Bayern Munchen:

Tyska maskinen visar att man menar allvar att man ska vinna champions league denna säsong. Som man har imponerat! Kört över i stort sett all motstånd i denna turnering, Chelsea med 4-1, Barca med sjuka 8-2 och nu även skräll laget Lyon med 3-0. Efter dessa fina vinster måste laget ändå få ses som favoriter att ta hem allt. Oftast när ett lag tar ledningen med 1 eller 2 mål så brukar man backa hem och försöka spela av matchen men så är inte fallet för Bayern man bara kör vidare och går för mer mål, just därför älskar jag att kolla på detta lag. Anfallaren Gnabry  var stekhet senast mot Lyon och gjorde 2 mål. Lewandowski skyttekungen från turneringen jagar rekordet som Ronaldo innehar i champions league med 17 mål, Lewa med 15 mål i skrivande stund. Jag tror att laget kommer få lyfta pokalen på söndag men något man måste förbättra om man ska vinna är luckan bakom försvaret och målvakten för nu möter man förmodligen världens snabbaste anfall och då LÄR det straffas!

Matchbild:

PSG kommer verkligen få bekänna färg här när Bayern kommer med sin tryckvåg från start. Bayern kommer att styra matchen och PSG kommer gå för kontringar med deras snabbhet. Räkna med att vi kommer få se en underhållande fotbollsmatch och förhoppningsvis flera mål. Utgångstips: 2-3,1-3 Bayern.

Lagens senaste 5 matcher:

Tidigare möten i Champions League:

Det blev över 2.5 mål innan min 70 i båda matcherna. Var faktiskt flera spelare i båda lagen som spela dessa matcher som finns med på söndag i lagen.

Spelet/Bethard: