Förra helgen satt mitt maxbet som en smäck där Mark Madsen tog hem segern mot Clay Guida och Mark är ännu obesegrad. Nu till helgen är det ännu en gång dags för UFC och denna gången så är det en Fight Night med många spännande matcher!

 

PADDY PIMBLETT:

Paddy är helt nysignad i UFC och gör sin debut nu i helgen. Hans karriär innan UFC har varit väldigt imponerande där han var Champ i Cage Warriors och såg fruktansvärt bra ut och är en riktigt stor talang. Han har just nu ett record på 16-3-0 och har endast blivit avslutad 1 gång. Paddy har hela 12 avslut av sina 16 vinster och är en riktigt avslutningsmaskin. Paddy har väldigt bra grappling och är väldigt explosiv och det räcker att motståndaren gör endast 1 misstag och Paddy kommer vara där och straffa.

 

LUGI VENDRAMINI:

Lugi debuterade i UFC 2018 och har sedan dess gått 3 matcher. Han har inte haft en drömstart i UFC och inte imponerat alls, utav dessa 3 matcher har 2 slutat i förlust. Luigi har just nu ett record på 9-2-0 och hans styrka är helt klart hans grappling där han har svart bälte i Jiu-jitsu men trots detta har han inte alls kunnat visa eller använda det i UFC och jag tror att det beror på att han är för oerfaren och UFC håller för hög nivå.

 

SPELTIPS:

Paddy har väldigt många ögon på sig i denna match då han har sjukt mycket hype och många tror att han har en bra framtid i UFC och kommer ta sig långt, även jag gör det. Lugi har inte alls imponerat i UFC och har inte klarat att hålla den höga nivån som faktiskt krävs. Paddy har mer erfarenhet, gått mer matcher och   har sett fruktansvärt bra ut. Här väljer jag att spela Paddy Pimblett Fightodds till oddset 1.66!

Lets Go Paddy The Baddy!