Jag hade hoppats på att vi kunde ha 10 raka maxbet nu men tyvärr tidigare i veckan svek Djurgården oss genom att vinna ¨ bara¨ med 1-0 mot Falkenberg där vi hade spelet -1.5. Kujovic missa öppet mål från 1 meter avstånd och Falkenbergs målvakt STORSPELA tråkigt nog men vi får va nöjda med 9/10 maxbet gått in, vilket är ändå grymt bra och jag tror ingen annan speltips grupp har denna % på just maxbet.

Speltips

Då har jag valt att maxa ännu en gång och jag har ALDRIG förlorat 2 raka maxbet sedan jag börja med betting för några år sedan. Tro det eller ej men jag väljer ännu en gång att maxa på Djurgården som svek oss senast för jag kan inte blunda för detta spel. Denna gång väljer jag att gardera mig och få pengarna tillbaka vid uddamålsseger. -1 på Djurgården spelas till 1.69 hos Betsson.

Östersund

Laget som var ett topplag bara för något år sedan och imponera ute i Europa har totalt rasat och klubben befinner sig i en STOR KRIS. 10 miljoner måste in på 10 dagar annars går detta lag i konkurs och man märker att detta påverkar lagets form. 6 raka förluster är laget inne i och man har bara lyckats göra 1 mål på de 4 senaste. Detta har varit mot bottenlag som Falkenberg, Helsingborg och Kalmar. Nu ska man ta emot ligans bästa lag för tillfälligt som radar upp vinster och gör allt för att ta guld i år. Näni jag kan inte se en hemmavinst eller x i denna match!

Djurgården

Laget ligger just nu på en första plats i Allsvenskan med bara 5 omgångar kvar och det börjar lukta guld. Djurgården har dock 3 tuffa matcher kvar på pappret där man ska möta Bajen, IFK och Norrköping i sista omgången. Laget behöver verkligen ha 3p i denna match så man kan ha råd att riskera förlora någon poäng i de 3 matcherna och så att man håller Malmö och AIK bakom sig ! Just nu har man 56p, 2an AIK har 52p och Malmö med 50p som även har en match mindre spelad. Djurgården har en målskillnad på 44-14 och släpper alltså in minst mål tillsammans med Malmö. Formen är inget att klaga på heller då man radar upp vinster, 11-0-1 ser senaste raden ut på de 12 senaste matcherna.( Förlusten kom mot AIK.) Kollar vi även in anfallet så är Buya Turay i en grym form. Han ligger på en 3e plats i skytteligan med 11 fullträffar och jagar att vinna skytteligan. Även inhopparen Kujovic är livsfarlig och skapar mängder med målchanser.