Med 5 raka vinster så tycker jag de är dags att mangla på med nästa vinst! Detta spel är otroligt fin på förhand, häng med!

Speltips:

Att Oskarshamn släpper in mest mål i hela ligan är något som vi ska ta till vara på och nu när Skellefteå är inne i en grym form med 5 raka vinster så är valet enkelt här! Över 2.5 mål för Skellefteå till 1.66 hos ComeOn och 5 units läggs.

 

Oskarshamn:

Nykomling Oskarshamn krigar för sin överlevnad i SHL och just nu ser det väldigt mörkt ut. Efter lagets 42 matcher så ligger man näst sist i ligan  och målskillnaden 86:144. Det betyder att man tar första platsen i ligan för mest insläppta mål. Laget är inne i en usel form då man har förlorat 6 av 6 senaste. Självförtroendet lär ju inte va på topp inför denna match direkt.

 

Skellefteå:

Med 5 raka vinster så har man börjat klättra i tabellen och nu hittar vi laget på en 5e plats. Senaste matchen vann man mot ett formstarkt Djurgården med 3-0, imponerande! Just nu har man näst bäst form av alla lag och då tycker jag verkligen vi ska ta vara på det inför denna match! Skellefteå har spelat mot Oskarshamn 3 gånger tidigare av säsongen då har man löst linan i alla möten och nu talar det alltså återigen att man ska lösa linan.

 

Lagens form:

Som ni ser är det natt och dag på lagens form.

 

Inbördes:

Spelet har alltså gått in alla tidigare möten av denna säsong.

 

Spelet/ComeOn:

Lycka till vid rygg!