Som väntat så blev det en ordentlig överkörning och stackars Dinamo Minsk hade inte mycket att säga till om. 4-0 för SKA St. Petersburg efter 20 min gav oss en ny vinst och en påfyllning på min brutalt fina form. Grattis alla! Torsdagen bjuder på 6 matcher i SHL och fokus ligger på Oskarshamn – HV71. Valet är enkelt och på förhand ska detta bara vara nästa vinst!

 

 

Oskarshamn:

Tillsammans med ligans andra nykomling Leksand är men de lag som fortfarande inte klivit över 40 poäng i totalen. Efter 36 matcher har man svaga 36 och placerar sig näst sist i SHL. Med 73 gjorda mål och 118 insläppta mål betyder de att Oskarshamn tar förstaplatsen för sämst målsiffror i ligan. Man kommer till Torsdagens hemmamatch med en imponerande vinst i bagaget när man senast lyckades vända ett 3-2 underläge borta hos Skellefteå där matchen slutade 3-5. Formen är inte bra men har sett något ljusare ut den senaste tiden jämfört med tidigare.

 

 

HV71:

Laget från Smålands Jerusalem hittar vi på en sjunde placering i ligan. Även här har man betat av 36 matcher. Totalen visar 58 poäng och målskillnaden 105:87. Efter en iskall period så ser de ut att ha lossnat för HV71 och man kommer till Torsdagens match med 2 raka vinster, ordentliga dessutom. Senast en lovande utklassning när Färjestad gästade, 8-4. Där innan en stabil bortavinst i Ängelholm när man besegrade Rögle med 4-1. Att man har trivts bäst på bortais den här säsongen är de inget snack om! Man står som SHL´s näst bästa bortalag, strax efter Luleå och har plockat totalt 30 poäng från sina 18 bortamatcher.

 

 

Speltips:

En sammandrabbning mellan två lag där båda väldigt ofta spelar matcher innehållande mycket mål. HV71 är absolut favoriter här men eftersom Oskarshamn är så ostabila och ibland får till de ordentligt så räknar jag bort en rak tvåa direkt. Värdet finns på målmarknaden och ett överspel. Jag synar Över 4.5 Mål i matchen till fina 1.73, 2 units investeras! Spelet sitter i 5/5 senaste för Oskarshamn, 4/5 senaste för HV71 och inbördes 1/2 senaste. Målsiffrorna är även på vår sida!

 

 

5 Senaste:

 

Lycka till vid rygg!!