Senaste reken satt med god marginal här på hemsidan. Vi hade spelat under 29.5 poäng på James Harden och han gjorde bara 20 poäng i matchen. Grattis ni som rygga !

 

Speltips:

Söndagens speltips kommer från NBA såsom den senaste reken var. Här är det Orlando Magic som återigen är inblanda och möter säsongen bästa lag Utah Jazz. Bortalaget synas upp som storfavorit i matchen, vilket man till all rätt ska vara och borde vinna. Är det något jag inte gillar att spela är det massa handicap på favoritlag, så jag väljer ett annat spel. Orlando Magic har visat upp en stark defensiv tidigare möten mot Utah Jazz. Jag väljer därför spelet Under 117.5 poäng Utah Jazz. Spelet hittar du hos Betfair som också är den bästa spelsidan för basket. Häng med så förklara jag mer varför spelet är bra.

 

Orlando Magic:

Laget hittas i den nedre delen av Eastern Conference på en 13e plats, vilket innebär tredje sist. Man har vunnit 13 matcher och förlorat 20. Laget har haft stora problem med skador i truppen och detta är nog en av förklaringar varför man ligger i den nedre delen i ligan. Senaste mötet mot Brooklyn Nets blev man helt överkörda och förlora med 129 – 92. Nu tillbaka på hemmaplan där man är starkare. Kollar vi på de senaste 9 matcherna har man bara låtit dagens lina på 117 poäng gått över 2 gånger!

 

Utah Jazz:

Säsongens bästa NBA lag i skrivande stund är Utah Jazz, man har vunnit 26 matcher och endast förlorat 7 hittills av säsongen. Vi hittar därför Utah Jazz på första plats i Western Conference före storlagen Los Angeles Clippers och Los Angeles Lakers. Man har fått allt att stämma denna säsong, Gorbert är magisk under korgen och Spida är stekhet! Laget har också klarat sig undan många skador vilket såklart också är en bidragen faktor till denna form. På de 13 senaste bortamatcherna har man bara lyckats gå över 117 poäng 2 gånger! Som jag också sa är Orlando Magic ett bra defensivt lag och det räcker att vi bara kollar inbördes så säger det allt.