Formen har inte alls varit bra den senaste tiden för min del.. Känner mig ändå rätt ute i spelen om vi kollar på hur matchbilderna har urartat sig. Nya tag och jag kommer gå tillbaka till min tidigare strategi genom att använda fler units i units skalan 1-10. 1 units kommer jag köra som standard och höjer när det känns extra bra och när formen är tillbaka. Vi ligger fortfarande + ca 20 units denna säsong, så inget att hänga läpp över !

 

Speltips:

Söndagens speltips hämtas från ryska hockeyligan – KHL. Hemmalaget Niznekamsk gästas av Dyn.Moskva som kommer med 3 vinster på de 4 senaste i bagaget. Niznekamsk däremot har 5 raka förluster och spelbolagen och även jag tror på en ytterligare en förlust för hemmalaget. Dyn. Moskva vann senaste mötet med 3-0 i November. I Skytteligan hittas återigen denna säsong Vadim Shipachyov och Jaskin i toppen. Form/Inbördes/trupp fäller avgörandet denna söndag och den raka 2:an spelas till oddset 1.72 hos Unibet.

 

Unibet:

Lycka till vid rygg.