Speltips

Måndagens speltips och tillbaka till hockey favoriten KHL. Det är laget Nizhny Novgorod som tar emot ligans bästa bortalag Tractor Chelyabinsk och är tycker jag spelvärdet finns hos gästerna. Vi spelar Tractor Chelyabinsk som vinnare inklusive förlängning. Spelet finns hos Nordicbet.

 

Nizhny Novgorod

Laget hittas på en 8e plats i Western Conference med raden 4-6 och målskillnad 25:30. Nizhny har blandat och gett kan man säga då man faktiskt vann senast mot formstarka Dyna Moskva med 4-2. Innan den matchen hade man dock 4 raka förluster. Jag har svårt att peka ut vart exakt man hamnar i ligan när sista matchen spelas då man faktiskt har några intressanta namn. De tidigare NHL spelarna Andy Miele, Ken Agostino och Marek Hirvik. Den sist nämnda tror jag de flesta av oss känner igen från Leksand den tidigare säsongen.

 

Tractor Chelyabinsk

Laget hittas på en fin 3e plats i den andra ligan Eastern Conference och bara Metallurg och Salavat har gjort det bättre. Man har raden 8-2 och målskillnad 30:21. Tractor är ligans bästa bortalag i skrivande stund och vunnit 5 av 6. Kommer senast från en fin bortavinst mot Yekaterinburg där man dominera matchen med 30-54 i skott, dock vann man på straffar. Tillskillnad mot dagens motstånd så är samtliga 4 kedjor bättre. Bortaformen, kedjor och målvakten avgör dagens val av spel!