Lördagens speltips kommer från NHL och matchen mellan New York Rangers och New Jersey Devils. Lagen möts totalt fyra gånger under april månad och detta blir den tredje mellan lagen. Devils har haft stora problem mot Rangers under de två senaste matcherna. Faktum är att man inte lyckats spräcka nollan i någon och istället släppt in 7 mål!

 

Senaste mötet:

En fin insats från Zibanejad och kompani som återigen plockade fullpott mot Devils efter att ha vunnit med 4-0. Vinsten gav Rangers förstaplatsen i formtabellen i East Division och fortsätter man såhär kan vi räkna med att se Rangers i slutspelet. Annat är det för Devils som fortsätter att rasa i tabellen. Senaste förlusten mot Rangers innebär 4 raka matcher utan poäng för Lindy Ruff och hans rödklädda.

Rangers stjärnskott Igor Shesterkin fortsätter att briljera för sin klubb och har nu två raka nollor i bagaget. Detta kombinerat med lagets vassa poängplockare är nyckeln till slutspelet!

 

Speltips:

Divisionens formstarkaste mot divisionens formsvagaste möts nu för tredje gången i april och mycket talar för att Rangers plockar poäng igen. Sett till senaste siffror, formskillnaden och inbördes så är ett målspel på Rangers klockrent och därför klickas New York Rangers Över 3 Mål till 1.61 hos LeoVegas!

 

Lycka till vid rygg!!