Fredagens speltips kommer från NHL och Game 3 mellan New York Islanders-Tampa Bay Lightning. Med ställningen 1-1 har det nu blivit dags för Islanders att spela framför hemmafansen efter två raka matcher i Tampa. Powerplay-spel klickas inför tredje rundan!

 

Starka i spelformen:

Att Tampa Bay är duktiga i spelformen Powerplay undgår knappast någon hockeyintresserad. I grundserien slutade man som tabellnia för bäst powerplay-lag i NHL. Siffrorna har man nu under Stanley Cup höjt ordentligt och det är bara Colorado Avalanche som har varit vassare i Powerplay under slutspelet såhär långt om man ser till totalen. Men Tampa Bay är fortfarande laget med flest mål i spelformen under slutspelet.

Efter 13 slutspelsmatcher står Tampa Bay med 17 mål framåt och med 39.5% i Powerplay-procent är det dumt att servera gänget ett Powerplay!

 

Game 2:

 

Speltips:

I alla 5 senaste matcher för Tampa så har minst 1 mål kommit från spelformen. Marknaden är med andra ord het och med tanke på vilka gubbar man har i truppen så är spelvalet självklart!

Fredagens speltips från Game 3 mellan New York Islanders – Tampa Bay Lightning blir därför Tampa Bay Lightning Över 0.5 Powerplaymål. Spelet finns hos NordicBet till oddset 1.61!