Mitt MAXBET hittade hem utan problem när Terry fixade poängspelet med marginal. Stort grattis alla som ryggade!

Det blir återigen NHL när vi under lördagen ska spana in matchen med schysstast sändningstid, mötet i Prudential Center mellan New Jersey Devils och Boston Bruins 19:00!

 

Hemmafördel

På pappret är gästande Boston Bruins det bättre laget här. Detta är dock inget man bevisat såhär i början av säsongen, både tabellställningen och resultaten sätter New Jersey Devils i förarsätet. Devils kommer till lördagens hemmamatch med ett bra självförtroende, här hemma i Prudential Center trivs man nämligen väldigt bra! I Eastern så är det bara Florida Panthers och Toronto Maple Leafs som har ett bättre hemmafacit den här säsongen.

Boston Bruins har blandat och gett under sina 11 spelade matcher. På bortais har man haft det tufft och med raden 1-0-0-4 och målskillnaden 10:19 är man tillsammans med Montreal Canadiens konferensens sämsta bortalag.

 

Speltips

Mycket talar för att Boston Bruins kommer få det svårt mot New Jersey Devils under lördagen. Dels den jämna inbördes som finns mellan lagen men också Devils starka hemmafacit kontra Bostons usla bortafacit. Med respekt för Boston och deras trupp så håller jag mig borta från vinnarspel. Istället spanar vi in målmarknaden där spelvärdet finns.

Jag tror på minst tre puckar för New Jersey Devils framför hemmafansen under lördagens match och därför klickas New Jersey Devils Över 2.5 Mål! Oddset är något för högt vilket ger linan ett extra bra spelvärde. Expekt betalar bäst med oddset 2.02!