Nattens Florida-rek satt fint och överspelet fixade man lagom i slutet av matchen. Igor storspelade för sitt New York Rangers och hade det inte varit för honom hade Rangers aldrig plockat poäng här, men det gjorde vi – Grattis grattis!

Vi kör vidare med NHL även under natten mot onsdagen. Easterns slagpåse, Montreal Canadiens, ett av ligans just nu kallaste lag får besök av motsatsen under onsdagens hemmamatch. Det är heta Los Angeles Kings som gästar!

 

Natt & dag:

Formen hos lagen är precis som rubriken, natt och dag. Montreal Canadiens mår allt annat än bra och man får inget att fungera den här säsongen. Inte nog med att man är konferensens jumbo, man släpper även in förbannat mycket mål. Faktum är att man med sina 45 mål bakåt är laget som läcker mest mål i hela Eastern.

Los Angeles Kings, här är statusen helt annan. Laget hade en tuff period i oktober och radade upp med sex raka förluster. Nu är det helt annat och man har vänt på steken. Kings kommer till mötet i Bell Centre som ett av NHL’s just nu formstarkaste lag och Westerns formstarkaste lag. Med fem raka vinster och en het målproduktion i bagaget så är det inget snack om att gästerna har ett spelvärde här!

 

Speltips:

Att spela efter formstatus i NHL är något bland det bästa man kan göra. Inga undantag här och självklart ligger fokus på formstarka Los Angeles Kings. Föredrar sällan vinnarspel i världens bästa ishockeyliga, bäst värde finns istället på målmarknaden hos gästerna!

Onsdagens speltips blir Los Angeles Kings Över 2.5 Mål till grymt fina 2.05 hos Bethard! Spelbolag med SBTech betalar bäst.