Min senaste rek tog sig tyvärr inte hela vägen och fick dessvärre markeras med rött. Surt att förlora men extra surt när det var ett MAXBET! Nya vecka och nya tag! Tisdagens speltips hittas i soliga Monaco. Ett målspel väger tyngst när Monaco gästas av Angers. 

 

 

Matchen:

Enligt tabellen ska detta vara en jämn match. Vi hittar Angers på en 12:e placering och Monaco på en 13:e placering i ligan. Jag får ändå säga att Monaco har några mer procent på sin sida. Dels hemmafördelen men även tack vare den fenomenala anfallaren Wissam Ben Yedder. Ben Yedder fortsätter att briljera och toppar just nu skytteligan i Ligue 1, strax över PSG duon Mbappe och Neymar. Ben Yedder har redan noterats för 15 mål och 5 assists. En svaghet hos Monaco och en fördel för gästande Angers är att laget släpper in en hel del mål bakåt. Efter 22 omgångar har Monaco målskillnaden 37:39. Angers har något lägre, både på offensiven och defensiven, 24:29. Även här 22 spelade matcher. Formen är ganska jämn hos lagen men Angers med en något bättre. 6 inspelade poäng efter 5 matcher medans Monaco har spelat in 4 på sina 5 senaste matcher.

 

 

Speltips:

En match mellan två lag där båda gör mycket mål framåt men även släpper in mycket mål. Faktum är att både Monaco och Angers har mer insläppta än gjorda mål. Monaco är de laget i Franska Ligue 1 som spelat flest matcher innehållande mest mål. Att ett målspel väger tyngst här är det inget snack om! Jag synar Mål i båda halvlekarna: JA till fina 1.71 hos spelbolaget Unibet. Monaco har spelat spelet i 4/5 senaste matcher och Angers i 3/5 senaste matcher. Här höjer jag insatsen något, 3 units!

 

 

5 Senaste:

 

Lycka till vid rygg!!