Söndagens speltips hittar i Sverige och i Allsvenskan. Målrik match att vänta när Mjällby tar emot IFK Göteborg på Strandvallen. Höga siffror för båda lagens målsiffror gör valet enkelt – målspel klickas!

 

Mjällby AIF:

Allsvenskans nykomling som många tippat tillhöra botten inför säsongen. Dels på grund av att succetränaren bakom uppflyttningen från Superettan Milos Milojevic som valde att avgå. Istället har man bevisat något helt annat. Vi hittar Mjällby på åttondeplatsen i ligan. Efter 17 omgångar har man skrapat ihop 23 poäng och målskillnaden visar 24:26. Raden är balanserad och visar 6-5-6. Under förra omgången vann med komfortabelt borta mot ligans jumbo Kalmar FF med 4-1. Där innan plockade man hem ett starkt och imponerande poäng efter att ha kryssat hemma mot Malmö FF, 2-2.

29-åringen Moses Ogbu är utan tvekan Mjällbys starkaste kort. Vi hittar honom på en fjärdeplats i skytteligan med sina 8 mål och 2 assists.

 

IFK Göteborg:

Säsongens krysslag som för tillfället är ett bottenlag i Allsvenskan. Alla som följt IFK Göteborg vet att man inte vunnit en enda match i Allsvenskan på nästan två månader och därför är tre poäng viktigt på söndagen mot Mjällby om man vill fly från botten av tabellen. Blåvitt kommer till matchen mot Mjällby med en veckas vila. Senast var mot Djurgården där man bjöd på en bra insats men tyvärr så räckte det inte för en fullpott utan det slutade återigen med ett kryss för gänget.

Blåvitt har 17 matcher i bagaget och man har kryssat i mer än hälften av dessa, 2-10-5. Målskillnaden är 20:27

 

Speltips:

På förhand känns detta som en typisk kryssmatch och speciellt när IFK Göteborg är inblandade! Båda lagen kommer till söndagens match med en bra målform, både bakåt och framåt. Både Mjällby och IFK Göteborg har spelat båda lagen gör mål i 5/5 senaste matcher. Historian mellan lagen är även den målrik. Senast lagen drabbades samman slutade matchen 2-2.

Jag är övertygad om att vi får se minst ett mål i både första och andra halvlek och därför klickas Mål i Båda Halvlekarna: JA till fina 1.82 hos Betsson!

 

5 senaste:

 

Lycka till vid rygg!!