Vart ska vi börja ens? Räcker väl att jag säger grattis till senaste maxspelet som blev en bekväm vinst och att jag just nu har 7 raka vinster på hemsidan.

 

Speltips:

Söndagens speltips blir en liten kortare rek då jag är på resande fot och hade egentligen inte tid att skriva något på hemsidan idag men vad gör man inte för mina följare. Inatt lägger jag in 3 units på ett väldigt bra bortalag i NBA. Toronto Raptors vinst till 1.54 testas hos Unibet.

 

Toronto Raptors:

Inför denna säsong när Leonard lämna Toronto för Clippers trodde jag inte man skulle klara sig så bra som man gjort! Känns som alla spelare i laget har höjts sig när man inte vet att man kan luta axlarna hos Leonard. Raptors hittar vi i toppen av Eastern Conference på en 4e plats. Raptors trivs på bortaplan där de känner mindre press av hemmafansen. 2e bästa bortalag i ligan. För bara nån veckor sedan saknade man mängder av spelare men nu har äntligen namnen rullat tillbaka in i truppen och inför denna match kommer man bara sakna en spelare vad det ser ut som just nu. Vad är det för lag man möter? Jo ett lag som är näst sämst på hemmaplan och deras storstjärna Towns är tveksam till en start. Finns bara en vinst i mina ögon men väljer ändå att inte gå in på handidcap marknaden då det trots allt är bortaplan.

 

Toronto Raptors på bortaplan:

 

Minnesota Timberwolves på hemmaplan:

 

Inbördes:

 

Spelet: