Speltips:

Dags att styra upp NBA säsongen 19/20. Som de flesta vet om gjorde vi en grym profit förra säsongen där vi hamna på + 169 units. Denna säsong har varit lite likt mitt lag Golden State Warriors inte alls bra men nu tänker jag testa att gå tillbaka till mitt gamla spelsätt och skippa all poängspel på spelare osv. Inför natten lägger jag 3 units på ett lag som vunnit 11 av 14 senaste och krossade rent ut sagt James Harden och hans Rockets senast förra veckan. Rak vinst på Thunder till 1.79 testas och Unibet ska stå för kalaset.

 

Minnesota Timberwolves:

Laget hittar vi i ingenmansland i ligan och det innebär på en 12e plats, man har lika långt till en slutspel plats som en sista plats i Western Conference. Minnesota har i stort sett inte gjort några förändringar i truppen mot förra säsongen. Namnen som sticker ut i deras trupp är ändå Wiggins och Towns, sistnämnda namn är tveksam till start inför denna match pga en knäskada. Skulle han vara med inatt är det såklart något negativt för spelet men just nu alltså osäker. Jag kolla faktiskt på Minnesotas senaste match mot Houston Rockets och där blev man totalt utspelade och James Harden kunde vila hela q4 då man vann med 30 poäng. Nu ska man alltså ta emot ett Thunder som man förlora  mot i December och som krossa James Hardens Rockets bara för några dagar sedan. Jag tror på en förlust här!

 

Oklahoma City Thunder:

Till skillnad mot Minnesota har det hänt massa i truppen för i år. Man skicka iväg superstjärnorna Paul George till LA Clippers och Westbrook till Houston Rockets. Hur rädda man upp dessa platser? Jo man tog in Gallinari från LA Clippers och Chris Paul från Rockets. Även så plocka man in Shai Gilgeous-Alexander från Clippers och som man har fått det att funka! Thunder hittar vi på en 7e plats i ligan och har raden: 11-3 på de 14 senaste vilket är en grym siffra och är här det flera topplag inräknade. Thunder spela som sagt den 7/12 – 2019 mot detta motstånd då vann man med 139 – 127.  Är det något negativt att säga så var det senaste matchen mot Lakers där Lakers starta utan James Lebron och Davis men ändå så förlora man matchen. Jag hoppas man har tagit sig i kragen och behåller denna grymma form.

 

Minnesota Timberwolves på hemmaplan:

Vinsterna har kommit mot lag som har i stort sett deras bästa spelare borta.

 

Oklahoma City Thunder senaste:

 

Senaste mötet för säsongen:

 

Spelet:

Lycka till vid rygg.