Tja vänner!

Idag fick jag en väldigt glad överraskning och det var att jag just nu har bästa spreaden på hela Sharps.se. Jag har arbetat extremt hårt för att slå mina mål denna säsong. Jag hoppas ni har varit många som tagit del av mina speltips därifrån. För som jag sa innan ens säsongen hade startat, var att NBA är mitt starkaste ämne inom betting och det tror jag att jag har bevisat för er alla nu? Om ni har kommit med i gruppen det senaste, så får ni jätte gärna slå på notiser och gilla min NBA tråd i Facebook gruppen, för det är bara några veckor kvar av säsongen nu !

Speltips:

Nattens match Bucks – Toronto. Jag har faktiskt väldigt svårt att se vilket lag som ska va favoriter här. Tror på en väldigt jämn match mellan lagen och väljer därför att lira + 10.5 på Toronto. Kollar vi Inbördes så har Toronto ett övertag här, men att spika dem vore ett dumt spel! Bucks har fått mer vila och har hemmaplan.

 

Milwaukee Bucks:

Laget kom på en första plats i Eastern Conference. I slutspelet har man slagit ut Detroit med 4-0 i matcher vilket man ska göra alla dagar i veckan. Kvartsfinalen fick man möta ett bättre motstånd Boston Celtics. Att Bucks slog ut Boston med 4-1 i matcher var riktigt imponerande ! Nu inatt kommer man få ett betydligt tuffare motstånd. Skulle inte bli förvånad om det skulle bli en match 7 i denna serie.

 

Toronto Raptors:

Laget kom på en andra plats i Eastern Conference. Toronto har både slagit ut Orlando Magic och Phily i slutspelet. Torontos superstjärna Kwahi Leonard har klivit fram i stort sett varje match. HAN HAR VARIT EXTREMT BRA. Toronto verkar även trivas hos Bucks, laget har faktiskt vunnit här 4 av 5 senaste!

 

Inbördes hos Bucks:

Spelet: