Först vill jag ta och säga grattis till senaste NBA-reken här på hemsidan, Vi hade lirat över 30.5 poäng på Lillard till 2 gånger degen och han löste 61p, sjuka fan! Helt rätt ute där och nu har jag ett fint spel igen!

 

Speltips:

Det är slutspel i världens bästa basket liga och jag ger mig in på första mötet mellan Milwaukee Bucks – Orlando Magic. Det först nämnda lag är tippade i år att ta hem hela skiten, frågan är om jag håller med? Det gör jag faktiskt, tillsammans med Clippers och Lakers är man mina favoriter att ta hem nba. Bucks är MYCKET bättre lag än vad Orlando är. Skulle kunna skriva en hel uppsatt om varför men den tiden finns tyvärr inte nu. En hemmavinst är jag nästan säker på men frågan är hur mycket man vinner? Bucks har krossat Orlando i 7 av 8 senaste! Jag testar spelet -9.5 med 5 units. Spelet hittar du hos Unibet.

 

Inbördes:

 

Spelet/Unibet:

Lycka till vid rygg!