Min Bet Builder från Champions League, andra rundan mellan Real Madrid – Atalanta satt utan konstigheter och jag säger grattis till alla som fick den till 1.77! Torsdagens speltips kommer återigen ifrån UEFA fast den här gången Europa League! Fokus på matchen Milan – Manchester United.

 

Första rundan:

Rent spelmässigt så var det Milan som styrde större delar av matchen och speciellt i andra halvlek där man pressade tillbaka Manchester United ordentligt. Matchen slutade 1-1 på Old Trafford efter en sen kvittering från Milan och Kjaer. En ganska död match från United som inte förtjänade ett kryss.

 

Andra rundan:

En fortfarande öppen match där båda lagen har goda chanser till avancemang. United ligger i något mer underläge med tanke på att Milan fick med sig ett bortamål i första rundan. Ett mål från United är därför ett måste och det tror jag att Ole och hans United fixar. Enligt Ole har skadeläget ljusnat och flera spelare kan komma tillbaka för spel under torsdagen.

 

Speltips:

I första rundan fick vi se en hel del regelbrott. Tillsammans blev det 29 stycken, United med 16 och Milan 13. Med tanke på att matchen fortfarande är så öppen som den är och att mycket står på spel så räknar jag med minst samma antal regelbrott nu i andra rundan som i första. Mycket rimligt att det kryddas på ytterligare. Torsdagens speltips från Europa League blir därför statistikspelet Över 25.5 Fouls till för höga 1.72. Spelet finns under fliken “Avancerad lagstatistik” på Kambi och Unibet.

 

Lycka till vid rygg!!