Även fast Bristol City-reken slutade med push så var det som en förlust. Först Barnsley 1-0 efter 2 minuter. Bristol både kvitterar och tar ledning efter två snabba i början på andra halvlek. Matchen får tilläggstiden +11 och i sista minuten döms straff till Barnsley som sätter 2-2 och därefter slut.. Som tur var satt lördagens andra rek med god marginal när Djurgården och HV71 fixade mållinan.

Vi lämnar en blandad vecka bakom oss och lägger fokus på nästa. En vecka fylld med grym fotboll – Champions League på tisdag och onsdag och Europa League under torsdagen. Vi börjar med Champions League där två målglada lag drabbar samman i Grupp D under onsdagen!

 

Midtjylland:

Danska Midtjylland som till vardags spelar i Superliga. Man har hunnit med 5 omgångar i ligan och där man efter dessa kört in sig på fjärdeplatsen. Klar favorit till att vinna årets säsong, egentligen bara FC Köpenhamn och just nu serieledande Bröndby som ska ha någon chans att fightas om titeln. Midtjylland är ett lag som sällan lämnar en match utan mål på sin sida. Målformen är bra och man har gjort 9 mål på sina 3 senaste matcher.

 

Atalanta:

Offensiva Atalanta från Serie A som åkte på en riktig dänga i helgen när man gästade Stadio San Paolo och Napoli. Redan efter 30 minuter så var ställningen 3-0 till Napoli som bara några minuter senare utökade till 4-0. Trots en bättre andra halvlek och en reducering från Sam Lammers så räckte det inte och matchen slutade 4-1. Matcherna innan har man spelat riktigt bra. 4 raka vinster med galna 17 mål framåt.

Luis Muriel, Duvan Zapata, Alejandro Gomez och Josip Ilicic – en offensiv att se upp för!

 

Speltips:

Detta är första gången lagen spelar mot varandra vilket självklart gör det något mer svåranalyserat än vanligt. Men oavsett detta så är målmarknaden självklar och i fokus här. Gästande Atalanta är klara favoriter men jag tror inte att man lämnar Danmark och MCH Arena med att nolla Midtjylland – minst 1 mål för hemmalaget. Jag tror matchen slutar 1-3 eller 1-4 och därför spelas Över 2.5 Mål + Båda Lagen Gör Mål till 1.80 som klickas hos Bethard.

Kommer även att spela Atalanta först till 2 mål hos Betsson1.61.

 

5 senaste:

 

Lycka till vid rygg!!