Speltips:

Senaste nba-reken på hemsidan satt fint och nu är det dags för nästa. Denna gång lägger jag pengar på nba's bästa hemmalag som bara förlorat 1 match på hemmaplan denna säsong! Vi har allt med oss. -2 på Miami Heat och 5 units skickas in här.

 

Miami Heat:

Säsongens bästa hemmalag och de kan jag lova er att jag inte trodde innan säsongen 19/20 starta. Miami har en hemmarad på: 17 vinster och 1 förlust, Galen siffra !! Efter 2 raka torskar på bortaplan får man äntligen spela hemma igen och de är återigen dags att visa vad man går för här. Finns flera riktigt bra spelare i truppen men den som sticker ut mest måste va nyförvärvet Jimmy Butler. Jimmy kommer tidigare från 76ers och nu när han har anlänt till Miami känns det som man fått ihop pusslet i truppen.

 

San Antonio Spurs:

Säsongens näst sämsta bortalag ska nu åka och försöka ta en vinst från ligan bästa hemmalag? På pappret omöjligt, men vi ska inte underskatta detta lag. Spurs har flera All-stars spelare och jag har en stor respekt för detta lag även fast man inte har spelat så bra basket i år. Då kanske ni undrar varför jag ens lägger emot detta lag? 1. Man möter ligans bästa hemmalag. 2. Även fast Spurs har en bra trupp så ljuger inte statsen att man faktiskt är ligans näst sämsta bortalag. 3. Inbördes har Miami vunnit 3 av 3 senaste. Jag tror dock inte på en kross av Miami därav bara -2 i handikapp.

 

Miami Heat hemmaplan:

 

San Antonio Spurs bortaplan:

 

Inbördes:

 

Spelet:

Lycka till vid rygg.