Vi fortsätter vinnartåget och är uppe i 3 raka vinster nu på hemsidan. Växjö löste vinsten i slutet av matchen trots att man fick ett mål bortdömt i slutet av period 2, Grattis! 

 

Speltips:

Fredagens speltips kommer från NBA och det är Miami Heat som tar emot ett skadedrabbat Orlando Magic. Här bör Miami knipa en hemmavinst så som det ser ut i båda lagens trupp inför matchen. Visst Bam Adebayo kommer att missa matchen för Miami men annars saknar man ingen viktig. Orlando Magic saknar flera viktiga spelare som Gordon och Fournier. Vi spelar -4 Miami Heat hos Bethard. 

 

Miami Heat:

Laget hittas på en 6e plats i ligan Eastern Conference och kommer med en god form till nattens match. 7 vinster på de 8 senaste och man har börjat klättra i ligan. Truppen är i stort sett skadefritt och endast Adebayo kommer att missa matchen pga en knäskada. På hemmaplan mot just Orlando Magic så har man vunnit 3 av 3 senaste.

 

Orlando Magic:

Ett skadedrabbat Orlando hittas på en 14e plats i samma liga som Heat. Man har raden 13 – 23 och är ligans tredje sämsta bortalag. Dessutom har man haft stora problem med skador på viktiga spelare i truppen och beräknas sakna 6 spelare inför nattens match mot Miami Heat. Om inte detta vore nog kommer man till matchen med 5 raka torskar.